Skip to the content

Lejebetingelser

Leje info:
Intet materiel bliver udlejet uden fremvisning af gyldig billede og adresse ID.

Der regnes med fast dagtakst. Bliver materiellet ikke afleveret inden klokken 18.00. (eller efter anden aftale) pålægges lejer regning for takst efterfølgende dag. Brændstoftank på maskiner er fuld ved afh. og skal være fyldt op ved aflevering.


Betingelser for lejer:
Lejer bærer alene ansvaret for sig selv, tredjemand og skader på det lejede materiel, der ikke skyldes fejl eller mangler fra udlejers side. Det gælder f.eks. skader på personer, ting eller bygninger ved forkert/uagtsomt brug, eller anden form for impliceret uheld. Under hele lejeperioden har lejer, ansvaret for at sikre materiellet og gøre brug af de dertil beregnede låse. Lejer er selv ansvarlig for at transport af det lejede materiel foregår på lovlig vis. Alt materiel skal afleveres rengjort og i samme stand som ved afhentning. Hvis ikke, bliver lejer pålagt regning for rengøring/rep.


Forsikringsbetingelser:
Der er tegnet ansvar, kasko og maskinforsikring, der dækker ved Tyveri, brand, hærværk og anden skade på det lejede materiel. Selvrisiko på 6.000kr. plus diverse omkostninger i forbindelse med brug af forsikringen, skal til enhver tid betales af lejer. Lejer har modtaget instruktion og er bekendt med ovenstående lejebetingelser og brug af materiel.

Afbestillingsgebyr:
Er materiel booket pr. Telefon, SMS eller mail, og sat i kalenderen, hæfter lejer for betaling i den pågældende periode.
Alt materiel kan afbestilles. Hvis der bliver booket til et senere tidspunkt, er der ikke noget Afbestillingsgebyr.
Bliver materiel ikke afbestilt senest kl. 12.00 dagen før booking datoen. Bliver lejer pålagt afbestillingsgebyr på 100 kr. + moms. I alt 125 kr.

Intet udlejning uden fremvisning af gyldig adresse og billede Id.
Matrikel og alle bygninger er videoovervåget.  
Alt materiel og maskiner er tyverisikret.

Calle Freytag Maskinudlejning

Brosbjergvej 2
6070 Christiansfeld

Brosbjergvej 2 Tlf. 51806605
Brosbjergvej 6 Tlf. 51533651

Email: Info@callefreytag.dk

Send venligst en besked, hvis du har et spørgsmål. Vi svarer så hurtigt vi kan :)

Vi behøver også dit fornavn
Vi behøver også dit efternavn
Indtast venligst en gyldig email adresse